Bij FAL Duiven produceren wij diverse generieke geneesmiddelen in tabletvorm.  FAL Duiven maakt onderdeel uit van de in Cyprus gevestigde farmaceutische organisatie Medochemie Ltd. die over productielocaties beschikt in Cyprus, Vietnam en Nederland. FAL is een jonge dynamische onderneming. Kwaliteit en slagvaardigheid staan in ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij staan bekend als een informele organisatie.

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste, technische en gedreven:

Operator (dagdienst fulltime) 

Taken en verantwoordelijkheden

Op onze afdeling productie worden grondstoffen verwerkt tot geneesmiddelen in tabletvorm.

De taken van de operator variëren van het wegen en mengen van grondstoffen, tot uiteindelijk het produceren van tabletten. Dit gebeurt d.m.v. machines die jij bedient. Het op- en afbouwen van machines behoort daar ook bij. Kwaliteitscontroles voer je zelfstandig uit. We werken volgens het kwaliteitssysteem GMP (Goede Manier van Produceren). Dit wordt nauwkeurig vastgelegd in batchrecords, dus ook administratieve werkzaamheden behoren tot je taak. Je rapporteert aan de Manager Production.

Wie zoeken wij?

Je bent enthousiast, technisch, gedreven en hebt oog voor kwaliteit en procedures. Dat zoeken wij in onze nieuwe collega. Daarnaast ben je collegiaal en oplossingsgericht en werk je zeer nauwkeurig, veilig en hygiënisch. Je kunt goed werken met geautomatiseerde systemen en je hebt interesse in procesinstallaties. Je beschikt over minimaal MBO-niveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring en je bent bereid om interne opleidingen te volgen. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is gewenst.
Ervaring met het produceren van tabletten en werken onder GMP of vergelijkbare omstandigheden is een grote pré, geen must.

Competenties:
-Technisch inzicht
- Kwaliteitsbewust
- Zelfstandig
- Stressbestendig
- Teamspeler
- Proactief
- Analytisch

Solliciteren

Ben jij tijdens het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je weten wat we nog meer te bieden hebben? Reageer dan op deze vacature via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Vierwind via 026-3120672.

#vacature #FALDuiven