Bij FAL Duiven produceren wij generieke geneesmiddelen in tabletvorm. FAL Duiven maakt onderdeel uit van de in Cyprus gevestigde farmaceutische organisatie Medochemie Ltd. die over productielocaties beschikt in Cyprus, Vietnam en Nederland. FAL is een jonge dynamische onderneming. Kwaliteit en slagvaardigheid staan in ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij staan bekend als een informele organisatie.

 

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste gedreven:

Fulltime Manager Logistics (M/V)

 

Taken en verantwoordelijkheden

Als Logistiek Manager ben je verantwoordelijk voor de end-to-end planning van klantorders en het realiseren van deze planning voor wat betreft kwaliteit, kwantiteit en leverbetrouwbaarheid.
Je geeft leiding aan het logistieke team dat bestaat uit 2 administratief/logistiek medewerkers en 2 magazijn medewerkers en je rapporteert aan de Manager Operations.


Je controleert de hele goederenstroom van inkoop van grondstoffen tot aan het afleveren aan de klanten en coördineert daarvoor de verschillende operationele activiteiten zodat de afgesproken leverdata van de klantorders gerealiseerd worden.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het productie schedule en voor het opstellen van de planning op lange(re) termijn op basis van de forecast van onze klanten en stemt dit af met de betrokken afdelingen.
Je stuurt het proces aan met performance indicatoren als leverbetrouwbaarheid en doorlooptijd.
Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden onderhoud je tevens goede contacten met klanten en met leveranciers waarmee je prijsonderhandelingen voert en contracten afsluit.

 

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, resultaatgerichte kandidaat met een afgeronde MBO/HBO-opleiding richting Logistiek en enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring binnen de farmaceutische branche spreekt natuurlijk in jouw voordeel. Je hebt affiniteit met automatisering, een sterk kostenbewustzijn en cijfermatig inzicht. Je bent communicatief, operationeel daadkrachtig en streeft naar continue verbetering. Jouw gesprekspartners binnen en buiten de organisatie ervaren jou als klantgericht, betrouwbaar en integer. Verder beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels.

  

Solliciteren

Reageren op deze vacature kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marjolein Keulen via 026-3120672.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.