Bij FAL Duiven produceren wij diverse generieke geneesmiddelen in tabletvorm. FAL Duiven maakt onderdeel uit van de in Cyprus gevestigde farmaceutische organisatie Medochemie Ltd. die over productielocaties beschikt in Cyprus, Vietnam en Nederland. FAL is een jonge dynamische onderneming. Kwaliteit en slagvaardigheid staan in ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij staan bekend als een informele organisatie.

 

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste gedreven:

Manager Operations (M/V)

 

Taken en verantwoordelijkheden

Als Manager Operations ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale productiecapaciteit. Hiervoor breng je de diverse werkprocessen in kaart, signaleer je knelpunten en waar nodig breng je (technische) verbeteringen aan. Tevens doe je onderzoek naar eventuele productafwijkingen en neem je maatregelen ter verdere voorkoming hiervan. Je geeft leiding aan de Productie Supervisor die dagelijks de directe leiding over onze twaalf productiemedewerkers voor zijn rekening neemt.
Het ondersteunen van de Registratie afdeling bij het samenstellen/wijzigen van (nieuwe) dossiers behoort ook tot de kerntaken.
Tevens ben je verantwoordelijk voor ons machinepark en (kalibratie en kwalificatie van) apparatuur en zorg je ervoor dat deze tijdig en vakkundig worden onderhouden. Hiervoor geef je leiding aan nog een aantal andere medewerkers of afdelingen, zoals de afdeling Technische Dienst, afdeling Logistiek, afdeling RA & Technology, de Proces Engineer en de Management Assistente. Tot slot voer je ook diverse administratieve taken uit die behoren bij je functie, zoals het opstellen van productie gerelateerde documentatie. Je bent lid van het Managementteam.

 

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een echte troubleshooter die uitdagingen niet uit de weg gaat en oplossings- en resultaatgericht werkt. Vanwege de aard van de functie is het noodzakelijk dat je een academische opleiding hebt gevolgd richting Farmacie of soortgelijk en kennis hebt van vaste toedieningsvormen. Je hebt eerder gewerkt binnen een GMP omgeving en je beschikt over aantoonbare technische kennis en ervaring, verkregen door werk binnen een farmaceutische productie. Het is belangrijk dat je over een coachende stijl van leidinggeven beschikt. Tot slot spreek en schrijf je een goed woordje Engels.

  

Solliciteren

Reageren op deze vacature kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marjolein Keulen via 026-3120672.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.