Bij FAL Duiven produceren wij generieke geneesmiddelen. FAL Duiven maakt onderdeel uit van het in Cyprus gevestigde farmaceutische concern Medochemie die wereldwijd, naast Nederland, over nog meer productielocaties beschikt waaronder ook in Vietnam.

Ter ondersteuning van onze productie in Duiven zijn wij per direct op zoek naar een fulltime (40 uur):

 

Operator

(er wordt gewerkt binnen een dagdienst)

 

Taken en verantwoordelijkheden

Op onze afdeling productie, waar ongeveer twaalf collega’s werkzaam zijn, worden grondstoffen verwerkt tot geneesmiddelen in tabletvorm. Tijdens dit proces houdt de operator zich bezig met meerdere taken die variëren van het afwegen en mengen van grondstoffen tot uiteindelijk het produceren van tabletten. Hierbij wordt gewerkt volgens de GMP richtlijnen. Dit zijn richtlijnen vanuit de overheid om op een juiste wijze te kunnen produceren. Omdat deze nauwkeurig dienen te worden opgevolgd hoort ook licht administratief werk bij deze functie. Daarnaast dienen er op gezette tijden controles plaats te vinden van het product en het proces. De werkzaamheden worden zowel machinaal als met de hand uitgevoerd.

Afhankelijk van de ervaring kan het ondersteunen van de Productie Manager met onder andere trouble shooting en het nakijken van documentatie bij de taken behoren.

 

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je graag aanpakt, leergierig bent en alle taken van deze functie je eigen wilt maken. Daarnaast ben je collegiaal en oplossingsgericht en werk je zeer nauwkeurig en hygiënisch. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk. Tot slot functioneer je op minimaal MBO-niveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring en ben je bereid om interne opleidingen te volgen.
De voorkeur gaat uit naar een ervaren operator. Ervaring met het produceren van tabletten en werken onder GMP of vergelijkbare omstandigheden is een grote pré.

 

Solliciteren

Reageren op deze vacature kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 026-3120672.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.